Kategorier
Annat

Billig replokal i Stockholm

Nu kan man hyra en perfekt replokal nära centrum i Stockholm. Allt är så välisolerat att man inte stör. Det är ett välordnat område och man har tillgång till lokalerna under generösa tider.

En egen replokal är väl drömmen. Det blir mycket roligare att spela om man har en lokal i Stockholm där man kan sätta sin egen prägel och lämna kvar grejer om man vill. De replokaler som finns att hyra ligger i ett bra område där man träffar folk som också spelar.

En hobby eller en dröm måste få kosta lite, och delar man på hyran för en replokal får man så mycket ut av det. Det kan vara värt att hoppa över en kaffe på stan och istället åka till replokalen och sätta sig med sitt instrument. Andra lägger pengar på träningskort, men spelar man är det så mycket värt att ha ett eget ställe att gå till.

Välisolerade replokaler gör det lätt att träffas och spela

I området finns 187 fräscha, fullt utrustade replokaler i olika storlekar. Atmosfären är tillåtande, vänlig och avspänd och alla hälsar på alla. Det är inte alltid just den lokal man vill ha finns att hyra, men då kan man sätta upp sig på kö och få meddelande när den är tillgänglig.

Grundhyran för den minsta lokalen ligger på 3 000, men vill man inte hyra egen lokal kan man gå samman, komma överens om tider och dela på hyran. Den som står på kontraktet ansvarar för lokalen, men man kan hyra ut i andra hand. Läs mer om replokal på denna sajt: https://www.replokalstockholm.nu/