Kategorier
Annat

En laddstolpe kan snart behövas vid varje gathörn i Stockholm

Den eldrivna bilen är på så stark frammarsch att du kanske förväntar dig att se en laddstolpe i varje gathörn i Stockholm. Vem vet, det kanske bli verklighet snabbare än du tror, eller?

Har du en elbil eller funderar på att köpa en så har du antagligen upptäckt att det inte direkt finns några elstationer kopplade till en verkstad eller kiosk med försäljning. Laddstolpar har en liten annan inriktning då det tar lite längre tid att ladda. Du hittar dem ofta vid snabbmatskedjor eller större köpcenter. Det beror på att du för det mesta behöver vänta en timme på att bilen ska bli så laddad att du kan ta dig en bit innan du behöver ladda igen. Men sett från den ljusa sidan så är det ju alldeles perfekt att du kan gå och uträtta ärenden medan bilen laddas. Hur bra är inte det? Tänk att varje gång du behöver handla något så ordnar du med lite laddning samtidigt. Kanske hinner du till och med in och få dig något litet i magen så du kommer hem mätt och tillfreds. Till gagn för både dig och alla runt dig. Det är den stora fördelen med elbil och laddstolpar.

En laddstolpe som är din alldeles egen

Bor du i en stor villa, ett mindre hus, kanske sommarstuga eller torp? Då kan det vara en god idé att installera en alldeles egen laddare. På så sätt har du alltid möjlighet att ladda bilen under tiden du sover. Allt är fixat och klart. Läs mer om laddstolpar på denna sida: https://hrbladdstolpar.se/